Mijn profiel

carrière


Functie overzicht
Beroepen overzicht

opleidingen


Opleidingen overzicht
Certificaten overzicht

online opleidingen


E-learning
Ga terug

Opleiding:


Security Management


Niveau 5Veiligheid is het product van gemeenschappelijk handelen. En dat vergt een actieve deelname van burgers aan het publieke beheer van veiligheid. Professionals hebben de taak voorzieningen te treffen voor die deelname, in een netwerk van alle mogelijke betrokken partijen. De opleiding Safety and Security Management Studies plaatst het beheer van veiligheid in de context van stedelijke ontwikkeling

Opbouw
Elk van de vier studiejaren bestaat uit vier modules. Het programma van de modules in de eerste drie jaren bestaat uit drie vakken, een project dat een weerspiegeling is van de actuele beroepspraktijk, persoonlijke coaching en een intensieve training professionele vaardigheden. De modules worden ook afzonderlijk aangeboden. School werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen en non-gouvernementele organisaties. In samenwerking worden de modules wereldwijd aangeboden.

ScholenHogeschool Saxion
Haagse Hogeschool

Deel deze pagina:

BeroepenCentralist
Supervisor

FunctiesAdministratie/secretarieel
Services
Leidinggevende

Werk en beroep
Op wat voor banen kun je solliciteren met een Bachelor of Public Management? Met jouw specialisme, de aandacht voor de zorg voor veiligheid als publieke zaak, is er een erg breed potentieel werkveld. Niet voor niets hebben studenten integrale veiligheid in Nederland het beste beroepsperspectief van alle HBO-ers. Met een internationaal georiënteerde opleiding sta je er nog beter voor.
In een wereld waarin veiligheid niet meer het monopolie is van organisaties als de politie is de lijst potentiële werkgevers lang. Zeker naar professionals die een gemeenschappelijke zorg voor veiligheid weten te organiseren is een toenemende vraag.

Vakgebieden
Na het succesvol afsluiten van de vierjarige opleiding kunnen studenten verwachten aan de slag te kunnen in:
▪ Internationale organisaties op het gebied van stedelijke ontwikkeling en de kwaliteit van stedelijk beheer
▪ Internationale organisatie op het gebied van conflictbemiddeling
▪ Internationale politie en veiligheidsorganisaties
▪ Lokale non-gouvernementele organisaties die actief zijn op het gebied van de veilige stad
▪ Nationale publieke organisaties op het gebied van veiligheid zoals de politie
▪ Overheidsorganen op lokaal, regionaal, landelijk en multinationaal niveau.


Geef mij
opleidingadvies
Binnen de beveiliging zijn er nog veel veel opleidingen. Deze kunnen op scholen worden gevolgd maar ook Beveilgingsbedrijven zelf, hebben goede opleidingstrajecten. Vraag ernaar.