Mijn profiel

carrière


Functie overzicht
Beroepen overzicht

opleidingen


Opleidingen overzicht
Certificaten overzicht

online opleidingen


E-learning
Ga terug

Opleiding:


Frontoffice manager


niveau 4Front Office Manager is een niveau 4 opleiding die de deelnemers opleidt tot het leiding kunnen geven in al zijn facetten aan medewerkers front office. Dienstbaarheid en servicegerichtheid zijn kernwoorden in deze klantgericht opleiding waarbij uiteraard ook de operationele doelstelling niet uit het oog worden verloren.

Opleidingsinhoud niveau 4
MBO Orde & Veiligheid niveau 4 –allround veiligheidsmedewerker–heeft de volgende opleidingsinhoud: de algemene vakken Rekenen, Engels, Nederlands en Loopbaan burgerschap en beroepsgerichte vakken zoals management-modules. Onderzoek loopt - in nauwe samenwerking met de Haagse Hogeschool– om na te gaan hoe en waarmee de aansluiting op de HBO-studie Integrale Veiligheidskunde het beste gerealiseerd wordt. Gedacht wordt aan mogelijkheden voor de studenten om deel te nemen aan zgn. minoren. Minoren zijn deelstudies op specifieke veiligheidsterreinen, die –eenmaal succesvol afgesloten- de overgang van MBO naar HBO vergemakkelijken. De gedachte is dat in sommige gevallen de HBO-studie daarmee versneld wordt.ScholenROC Mondriaan
ROC van Twente
ROC Aventus
ROC Zadkine
ROC Deltion

Deel deze pagina:

BeroepCentralist


spacer
Beroepsbeeld niveau 4
Een uitgebreid marktonderzoek heeft plaatsgevonden, waarmeede behoeftenin kaart zijn gebracht,qua uitstroom niveau 4, binnen de beveiligingsbranche en daarbuiten.
Over het algemeen blijkt er behoefte te zijn aan allround veiligheidsmedewerkers die in staat zijn om als spil te fungeren tussen:
- een beleidsafdeling veiligheidsnetwerk dan wel management van bedrijven en instellingen
- uitvoerder/coördinator beveiligingsplan(nen).

Het resultaat is een veelheid aan beroepsmogelijkheden op diverse private en publieke terreinen binnen onze samenleving. Te denken valt aan:
- beveiligingsbedrijven (allround veiligheidsmedewerker regionaal actief, danwel binnen een bepaalde branche-aanduiding van het veiligheidsnetwerk) spilfuncties tussen uitvoering en beleid;
- gemeenten, provincies en ministeries ;vervoersbedrijven , verkeer en tal van grote private instellingen en bedrijven (spilfuncties in de wisselwerking-beide richtingen uit - tussen uitvoering en beleid).

Geef mij
opleidingadvies
Binnen de beveiliging zijn er nog veel veel opleidingen. Deze kunnen op scholen worden gevolgd maar ook Beveilgingsbedrijven zelf, hebben goede opleidingstrajecten. Vraag ernaar.