Mijn profiel

carrière


Functie overzicht
Beroepen overzicht

opleidingen


Opleidingen overzicht
Certificaten overzicht

online opleidingen


E-learning
Ga terug

Opleiding:


Coördinator Beveiliging


Niveau 3De Coördinator Beveiliging regelt de dagelijkse gang van zaken, maakt planningen, lost problemen en incidenten op, schrijftinstructies, levert informatie voor beveiligingsplannen en rapporteert aan het management.De coördinator beveiliging regelt de dagelijkse gang vanzaken, maakt planningen, lost problemen en incidenten op,schrijft instructies, levert informatie voor beveiligingsplannenen rapporteert aan het management.

BOL-opleiding
Tijdens de opleiding werk je verder aan je houding,vaardigheden en kennis als beveiliger. Daarnaast maak jekennis met planning en verschillende organisatievormen. Eris veel tijd voor gespreksvaardigheden en communicatieveen sociale vaardigheden. Ook besteden we veel aandacht aan je persoonlijke groei. Je leert omgaan met vertrouwelijkeinformatie en je leert welke zaken voorrang hebben. Ook doe je aan sport om een goede conditie en fysiekeweerbaarheid op te bouwen.Veel activiteiten, zoals projecten en de stage, hebben totdoel je een goed beeld te geven van het werk alscoördinator beveiliging. De stage loop je binnen onsleerbedrijf Beveiliging en bij externe beveiligingsbedrijven.

Waar kun je werken?
Wanneer je de opleiding met succes hebt afgerond, kun jebij ieder beveiligingsbedrijf in Nederland solliciteren. Naargelang de aard van het bedrijf kun je dan gaan werken opverschillende locaties, zoals winkels, banken, vliegvelden ensportevenementen.

Toelatingsvoorwaarden
- diploma Beveiliger, niveau 2- schriftelijke sollicitatie met je cv naar een opleidingsplaats,die je moet sturen naar de administratie van MondriaanVeiligheid
- SVPB-diploma Beveiliger
- positieve uitslag antecedentenonderzoek
- positief advies intakeprocedure Mondriaan Veiligheid

Welke eigenschappen heb je nodig?
Je hebt een dienstverlenende instelling, verantwoordelijkheidsgevoelen straalt overwicht uit. Je bent zelfstandig,representatief en evenwichtig. Je kunt je mondeling goeduitdrukken en bent sociaal vaardig. Verder ben je flexibel enkun je goed samenwerken.ScholenROC Mondriaan
ROC van Twente
ROC Aventus
ROC Zadkine
ROC Tilburg
ROC Deltion

Deel deze pagina:

BeroepenReceptie
Straatcoach

FunctiesAdministratie/secretarieel
Beveiliger
Marketing & Sales


spacer
Verder studeren
- MBO-opleidingen, niveau 4- politieopleiding (je moet dan wel solliciteren bij de politie)

Wat kan ik later met mijn opleiding?
Kan ik verder studeren? Vind ik met die opleiding een baan? Stel die vragen aan je decaan, je mentor, je ouder(s) of jeverzorger(s). Stel deze vragen zeker als je je bij ons aanmeldt voor een opleiding. Het gaat immers om jouw toekomst!

Jouw leerweg: BOL of BBL
Kies je voor een BOL-opleiding, dan ga je vijf dagen per week naar school voor je theorie en je praktijk. Jeberoepspraktijkvorming doe je in de vorm van een stage bij een bedrijf.
Kies je voor een BBL-opleiding, dan werk je bij een erkend leerbedrijf en ga je één dag of twee dagdelen per week naarschool. Je leert dus in de praktijk. De theorie krijg je op school en die staat heel dicht tegen de praktijk aan.

Kan ik vrijstelling krijgen?
Soms is het mogelijk vrijstelling te krijgen voor één of meer onderdelen. Dat hangt af van je werkervaring, diploma’s of eerdergevolgde opleidingen en cursussen.

Algemene toelatingsvoorwaarden
Nadat je je hebt aangemeld, krijg je een intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijg je informatie over de opleiding die je hebtgekozen. Verder vragen we naar je achtergrond en ervaringen. Welke vooropleiding en eigenschappen je precies nodig hebt,verschilt per opleiding. Soms moet je ook een toets maken. Voor BOL-opleidingen op niveau 2, 3 of 4 moet je in ieder geval een geschikt VMBO-diploma hebben. Voor een BBL-opleiding kun je je inschrijven als je werkzaam bent bij een erkend leerbedrijf en voldoet aan de vereiste toelatingsvoorwaarden.


Geef mij
opleidingadvies
Binnen de beveiliging zijn er nog veel veel opleidingen. Deze kunnen op scholen worden gevolgd maar ook Beveilgingsbedrijven zelf, hebben goede opleidingstrajecten. Vraag ernaar.