Mijn profiel

carrière


Functie overzicht
Beroepen overzicht

opleidingen


Opleidingen overzicht
Certificaten overzicht

online opleidingen


E-learning
Ga terug

Beroep:


Marketing & Sales


Een marketing medewerker werkt op een verkoopafdeling of op een marketing(communicatie-) afdeling van een organisatie. Het kan gaan om bedrijven binnen de meest uiteenlopende sectoren Bij grotere organisaties binnen veiligheid werkt hij op een speciale marketingafdeling, waar hij zich ook bezig houdt met marktverkenningen en marktonderzoek. Hij doet deze zelf of hij besteedt ze uit en begeleidt de onderzoekers. Hij ondersteunt het management bovendien bij het ontwikkelen van het marketingbeleid en van bijvoorbeeld product-, prijs- en distributie- plannen.Deel deze pagina:

spacer

spacer
Hij onderzoekt een marketingvraagstuk, bedenkt oplossingen, bespreekt zijn ideeën met zijn leidinggevende of met de opdrachtgever, maakt vervolgens een projectplan en voert dit alleen of samen met anderen uit. Ook ontwik kelt hij voorlichtings- en promotiemateriaal voor zijn eigen organisatie of voor derden.
In kleine organisaties worden de werkzaamheden van de marketing medewerker meestal gecombineerd met die van de assistent communicatiemedewerker.

Geef mij
opleidingadvies
Binnen de beveiliging zijn er verschillende beroepen die je kunt vervullen. Het is een veelzijdiger vakgebied dan alleen beveiligen!