Mijn profiel

carrière


Functie overzicht
Beroepen overzicht

opleidingen


Opleidingen overzicht
Certificaten overzicht

online opleidingen


E-learning
Ga terug

Certificaat:


Video surveillant


Retail SecurityVeel retailers worden geplaagd door winkeldiefstal en winkelcriminaliteit. Dit gebeurt door veelplegers, winkelend publiek of door eigen medewerkers. De hieruit voortvloeiende schade kan enorm zijn. Trigion heeft speciaal voor winkeliers een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om diefstal en criminaliteit in hun winkel grondig aan te pakken. Als marktleider in winkelbeveiliging, beschikken wij niet alleen over ervaren en representatieve winkelsurveillanten, maar ook over preventiecoaches, servicemanagers en burgersurveillanten.

Winkelsurveillance
Retailers die te maken hebben met winkeldiefstal kunnen gebruik maken van onze geüniformeerde surveillanten. Zij bevorderen het veiligheidsgevoel in uw winkel en hun aanwezigheid heeft een preventieve werking. Zij grijpen bovendien in bij problemen of winkeldiefstal en kunnen tevens de aangifte bij de politie afhandelen. Naast hun beveiligingsdiploma hebben onze surveillanten standaard de trainingen "Conflicthantering" en "Omgaan met agressie" gevolgd.

SchoolAventura

Deel deze pagina:

BeroepWinkel surveillant

FunctieBeveiliger


spacer
Collectieve Winkelsurveillance
U kunt samen met collega-retailers uit de directe omgeving kiezen voor collectieve winkelsurveillance. Hierbij ondersteunt een surveillant meerdere retailers c.q. winkels tegelijk (in een afgebakend geografisch gebied). Onze surveillant is daarbij te allen tijde oproepbaar voor de deelnemers.

Burgersurveillanten en Servicemanager
Een andere mogelijkheid is de inzet van burgersurveillanten. Deze surveillanten in burgerkleding worden pas ingezet na toestemming door de Politie. De servicemanager verricht naast winkelsurveillance ook andere werkzaamheden ten behoeve van de netheid en aantrekkelijkheid van winkelcentra en ter bevordering van het welzijn van het winkelend publiek.

Retail Interventieteam en Preventiecoach
Sommige criminelen slaan hun slag door zich snel van de ene naar de andere winkel te verplaatsen. Trigion kent Retail Interventieteams: dit zijn mobiele teams, die beveiligingswerkzaamheden verrichten in het kader van zich verplaatsende criminaliteit. U kunt ook voor een geheel andere insteek kiezen door uw eigen personeel op te leiden om op een juiste manier om te gaan met winkeldiefstal. Trigion kan deze trainingen voor u verzorgen. De preventiecoach van Trigion brengt verkoopmedewerkers en leidinggevenden op de werkvloer preventief gedrag bij en stimuleert hen om zelfstandig op te treden. Een positief neveneffect hiervan is overigens dat door het trainen van het eigen personeel vaak de algemene security awareness toeneemt en de interne diefstal afneemt.

Geef mij
opleidingadvies
Kijk hier eens naar de verschillende Certificaten die er zijn. Sommige vereisen een vooropleiding andere niet.